LII. Castro-Urdiales Hiria Bandera

Castreña nagusi etxean eta Astillero KAE2 Ligako irabazle

KAE2 Ligako azken estropada puntuagarrian, Castreña Kirol Elkarteko traineruak nagusitasunez irabazi zuen LII. Castro-Urdiales Hiria Bandera. Jose Luis Kortak entrenatutako arraunlariek 10 segundoko aldea atera zioten Astillerori, KAE2 Ligako liderrei. Donostiarra B izan zen estropadako hirugarren postuan eta, beraz, kantabriarrak Ligako txapeldun bilakatu ziren.

Ederrako gure mutilek seigarren postua lortu zuten, eta horrek liga sailkapeneko postu berean bukatzeko balio izan zigun. Gure arraunlarien, entrenatzaileen, ordezkarien eta zaleen ahalegin izugarria liga osoan zehar.